BBB, lulekalaset.

Jaa, de börjar bli en riktig kalasstämning på stan nu. Ikväll har jag ju varit på firmafest, eller ja... personalmiddag skulle ,am väl kunna kalla det. Vi har varit på Bistro Bar och Brygga och ätit god mat och druckit vin :) Riktigt trevligt faktiskt. även om det blev en tidig kväll för min del. Ska ju dels upp och jobba imorrn och så hade jag ingen lust att stanna ute när inte John är med mig. Ingenting är lika roligt utan honom. Hade på mig den nya snygga tiger-klänningen ikväll som jag inte har någon bild på, men det kommer säkert ;D Nu ska jag  lägga mig och se mitt älskade desperate houswives igen :D

Imorrn kommer du hem älskling, allt är tomt utan dig <3


mina arbetkollegor :) Bäst är vi :)


GODNATT

Jai ho!

Jaha, då har man varit ute och sprungit och dödat en timme av min ensamma kväll. Jag verkligen hatar att det här med att sova ensam har blivit till en rutin under dom tre veckorna som John har jobbat i Älvsbyn...

Nu ska jag ta och hämta tvätten från tvättstugan, en tröja som olyckligtvis blivit spilld vin på av J förra helgen när vi skulle vara salongs och blev jättefulla ^^ men det gör inget, ska se om den är vit igen nu :) Sen ska jag länga mig i sängen och se en av mina älskade desperate houswives-säsonger. Jag gillar igentligen inte serier, men desperate houswives måste ju vara den överlägset bästa serien som någonsin gjorts. Sen är ju Eva Longoria en av dom två kvinnor i hela världen som är lite snyggare än mig ;) mohaha, nu var jag dryg :)

Ska försöka sova tidigt ikväll också, för imorrn efter jobbet är det personalfest och sen är det LULEKALASET! Sandra kommer upp, and it's gonna be a night to remember!! Eller helg till och med ;)





When you are gone...

Jag lovar att jag är den människan som saknar mest just nu. Jag vet att det finns miljontals flickvänner där ute som i denna sekund saknar sina pojkvänner otroligt mycket, men jag är väldigt egoistisk och tror att jag saknar mest av alla. Varför? Jo, jag har ju den bästa, och det finns bara en av honom. Och han är bara min. Därför kan bara jag sakna mest!

Leave me on the road side

Jag och John har varit ute och gått ganska långt med Wilma ikväll, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi mysa med Fenixordern ;D

John är ju som vanligt sötast i världen,
lite sötare än alla andra med min sjal på huvudet.








Måndag!

Har varit ledig två dagar i rad nu, det är inte ofta det händer! Men det har jag behövt. Hinner inte skriva så mycket för jag ska städa lite och sen mysa med John :) Hade en jättemysig natt i älvsbyn med honom inatt, så nu ska vi väl försöka slå den kanske ;D Har ju inte blivit något pdol för oss i helgen, vi kände att vi bara ville vara med varandra, så det är det vi gjort hela helgen. Inget intressant kanske för någon annan, men jag är så över öronen förälskad så det är så mysigt att vara med honom hela tiden! Han gör mig så förbannat fånigt lycklig :) Idag har vi varit på skeppet i piteå, sett aqua mega-film och myst! Hann förbi min farbror i hans stuga också där vi hade en tävling om vem som kunde rita av Wilma finast! haha ska visa en bild sen.. jag tror John vann :D haha!

Sov gott alla, nu ska jag tok-mysa <3

Bio

Nu ska jag och världensbästajohn iväg och se Harry Potter - halvblodsprinsen. Hoppas den är bra :) Yee, see ya later, eller som allas våran Jens, cul8er eller ? ;D haha

Galej

Nu ska jag och John ut på party. Med varsin kall cider i handen går vi vägen fram :D eller kanske att vi cyklar, vi har ju trots allt en pakethållare :D Jag kan vara paketet ;P haha




Can you feel the love tonight

Gaah, nu ska jag cykla iväg och jobba 8 timmar. Drygt. Igårkväll var jag ute och sprang och gick med Wilma runt mjölkuddsberget, hittade mig en riktigt bra vända där faktiskt :) Och jag somnade ganska fort till djungelboken sen på kvällen efter att ha pratat med John i telefon en halvtimme :) Idag när jag kommer hem från jobbet så är han hemma :D:D:D Känns som att vi inte har träffat varandra på ett år! Men det blir väl så när man är van att vara med varandra hela tiden, de få stunder man är ifrån varandra är otroligt nedstämmande. Jag tror på ett sätt det är enklare att vara skilda om det är så regelbundet, typ två-tre nätter i veckan. Men när det är så här sällan så blir det så jävla svårt att sova och jag har så ont i magen och kan inte koncentrera mig för att jag bara tänker på honom och det känns verkligen som att något fattas. Jag tror han tar med sig mitt hjärta varje gång han far iväg från mig och det är därför jag är så olycklig! Jag kommer krama och pussa ihjäl honom när han kommer hem :)

<3 Kärleken är allt för mig just nu.


Alone in the dark..

jaha, det här är den andra natten utan John, och jag svär på att det går hundra timmar på varje dygn utan honom! Nåja, nu ska jag gå och lägga mig så att det blir fort morgon, och hoppas dagen på jobb går riktigt snabbt så jag får komma hem till världens bästaste John igen ;D Imorrn när jag kommer hem från jobbet så skullen han ha middagen klar och sen blir det en kväll full av kärlek! Jag älskar dig otroligt mycket, John!

S - Du är den bästa pojkvännen en flickvän kan ha!
J - Du är den bästa flickvännen en John kan ha! 



Espen Lind och jag

"You lift me up into the sky,
I felt like I could fly,
never gonna die"


Skriker jag i en lagom för hög tonart,
medans jag cyklar runt hörnet med kvantum-påsen på styret.
Möter fyra grabbar ett par år äldre än jag,
dom skrattar och vinkar. Olikt. Jag fortsätter:


"I didn't think I'd meet someone
that made me change my ways
never thought I'd find someone
 that brightned up my day
someone who made me forget
my hands were tied
my wings were clipped
someone who made me belive
that I could let go!"


Lovely, hairy wendsday =)

Jaa, jag ska nog ta min... boll och gå till forbollsplan?
haha, nej den var dålig. Nästan ett Oskar-skämt.
Jag ska ta min cykel och cykla till kvantum,
köpa dasspapper, lunch och hårfärg.

Ljusare eller Mörkare?




Gaaahh!!

Jag blir galen på alla prylar och tekniska saker som John har. Nu är det så att vi har ett par högtalare till datorm som står på skrivbordet (ett par viktiga creative aspire 265 :P ) jaa, och så har John ett par sånna sviiindyra stora högtalare och en förstärkare. Musiken brukar i vanliga fall komma ur dom 14567724547ggr bättre och större högtalarna, men nu så kommer det ur skithögtalarna som står på skrivbordet. Vad gör jag? Kan ju inte förstöra blink 182, nirvana och beyoncé i dom här högtalarna. Nej, jag får helt enkelt vänta tills jag får hjälp. Om jag så ska måsta vänta till halv tio ikväll då John slutar. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge, eller?





Kolla, man ser ju vilka som man vill lyssna ur, och inte fan är det dom på den första bilden.
Får kanske bara ta och spela lite world tour tills vidare...


John, kom hem. Jag klarar mig dåligt utan dig :(

Sova gott, äta gott, drömma... sött?

Ja, jag har ätit gott i alla fall :) Jag och John fick wok-middag hos min far, det var smarrigt. Hans halvt misslyckade efterrätt var inte lika god, men den gick ner :) Jag som inte ens brukar gilla sånt ;P haha Tackar pappa för maten :)
Min söta lilla bror Emil, 5 år, spelade råttfällan med mig och John också, jag tror jag vann ;P nej kanske inte...

Har fått tag i lite bilder från helgen :)









John är sötast och nu ligger han i sängen och gnäller sådär gulligt att jag ska komma,
så nu måste jag springa fort som tusan!!!


heeeeejochhopp

HAHA

Just de ja, skulle ju berätta vad som hände igår också...

Jag och John kom hem till lägenheten i Luleå vid halv elva-tiden på kvällen och eftersom jag skulle jobba idag var jag tvungen att ställa mig och laga mat för att ha med mig lunch. Vi hade wok-grönsaker i frysen så John kokade ris åt mig (eftersom jag inte är så bra på det själv, lyckas alltid bränna det) och så gjorde jag en supergod gryta med grönsaker och jordnötter. Och när allt var nästan klart ställde vi oss vid spisen och kramades och pussades. Det slutade så här:



Det var min goda gryta det :( John råkade veva ner den när vi kramades, men han var så söt när han stod där och tittade på golvet med underläppen som putade så jag var tvungen att börja skratta. Jag fick äta köttbullar och ris med ketchup idag på jobb, och jag som är allergisk mot tiomater. Så det kan gå, va? :P


4 månader med John <3

Jaa, idag firar jag och älskling 4 månader, det kanske inte låter så länge, men vi har varit med varandra nästan varje dag, bortsett från kanske 5 dagar, Så 4 månader minus 5 dagar blir ganska länge :D Vi bor ju tillsammans, har både hund och kanin, playstation 3 och bil :) Så man kan ju säga att vi har kommit ganska långt på 4 månader :) Vi har varit utomlans också, på Kreta!
Jag älskar John onödigt mycket :)

Just nu sitter snyggingen och spelar trummor, world tour på ovannämnda ps3, jag ska gå och hämta tvätt i tvättstugan och sen ska vi se första sagan om ringen-filmen :D Ska äta lite gräddglass också, MMmm! :)
Johns kommetar nyss:
"Jäääävlar, 15% på hard, fy fan vad bra jag är, äger ju låten!"
haha sötis :)




Ikväll blir det lite mer bilder från helgen också när Angelica lägger ut på pixbox :)

seeya, nu ska jag ge gubben min en stor puss på munnen :)

SMACK!

Söndagskväll

Ska ha en underbar mys-kväll med min älskade John ikväll :)
Jag förstår inte varför jag saknar honom så mycket hårdare vissa dagar,
men idag har varit en sån dag då tiden har gått fruktansvärt sakta,
och jag har bara räknat sekunderna tills jag fått vara i hans varma famn igen!
Och nu är han här med mig, vi ska slå på en film, jag ska dricka en kopp the, och så blir det mys mys MYS!



äLskAr DiG, sÅ deT gÖr OnT!

Change the formality

I try to change the formality and everything about it
People killing people for a reason

You make mistakes
You don't regret so make a conclusion

                                                                                                  - John, jag älskar dig!

Kläder :)

Jag tror det får bli det här ikväll. Tänkte vara lite mer classy idag än igår :) Lite viktigare än alla andra ;)





Koftan är från Koppartrans - herr ;P
Chinosen är Tiger of sweden
smyckena är snö :)

Allt från Hanséns där jag jobbar såklart ;P

Partey

Jaa, kvällen igår var ju riktigt trevlig :) Var hos Nisse och Sofie med en massa folk och hade skoj :D Ikväll blir det samma sak :) Sitter hemma i Luleå nu, åkte hem för att mata Max och dusha, byta om och fixas ;D Jag blev faktiskt riktigt nöjd med håret och allt igår,., får se vad jag ska hitta på ikväll :) Nej nu ska jag hoppa in i dushen!





Åh nu blev jag sugen på att lira world tour :D Men jag hinner inte... lovade att möta John när han slutar.. snabba snabba snabba :)

Såååjha

då far jag då, se, det gick ju till slut :)


FÖRE:




EFTER:








Ha en bra kväll, pojkar och flickor. Det ska jag :)

Hallelujah!

Paramore i bakgrunden, hunden vid fötterna... panik i huvudet!
Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag ha håret? Smink?


HJÄLP MIG!! :S




Älvsbyn hit och dit !

Jaa, det blir mycket Älvsbyn fram och tillbaka nu när John jobbar. Fast det gör inte så mycket, brukar vara trevligt där :)
Blir party med folket där ikväll, hos Nisse och Sofie och imorrn blir det hos Jonas ;)

Älvsbybor - beware ;)

Så var det ju de här med vad man ska ha på sig, sånna här dagar är det dyrt att jobba i klädaffär med en massa snygga tiger-jeans och fornarina-toppar :p

Såja

Nu är det fint när John kommer hem imorrn :)
Nu ska jag bara ut med Wilma en sväng, sen sova.
Om jag nu kan somna ensam...
Ska se pistvakt tror jag :)
Det påminner mig så mycket om John och våran tid i Norge.
Det är som han säger:
"Med pistvakt känner man sig trygg!"


Jaha

Jaa, inte fasen får jag ju något gjort.
Sitter ju bara här och lyssnar på infected mushroom.
Grymt skön musik.



Dime todo lo que paso
No me di cuenta ni quien me pego
Todo da vueltas como un carrusel
Locura recorre todita mi piel

...

Wake me up before I change again
Remind me the story that I won't get insane
Tell me why it's always the same
Explain me the reason why I'm so much in pain






Te quiero más que nada <3



Magont och måsten.

Jag har så ont i magen idag, jag är ensam hemma och det känns inte alls bra. Jag pratar inte så mycket och jag är bara på dåligt humör. Att jag kan bli så här konstig efter bara ett par timmar utan John. Jag ska nog försöka ta tag i några "måstegöra-uppgifter", men känner jag mig själv rätt så kommer det sluta halv-gjort och jag kommer fara ut och springa, duscha och sen lägga mig och se desperate houswives. Men jag skulle behöva städa upp lite, diska och göra rent till Max i alla fall.

Måste skryta lite om valpen jag och John har nu, hon är så fantastiskt duktig. Hon kommer nog bli lika fin när hon blir äldre som Pandora var. Vi har henne altid lös och hon lyssnar oftast jättebra! Jag var i Älvsbyn igår hela dagen medans John jobbade, var först med Jonas och Oskar vid älven där man kan bada, vad-det-nu-heter, och sen gick jag runt på byn med Wilma lite. Hon följde mig överallt och stannade precis när jag stannade. Duktiga, underbara lilla lurvis-björn :)

John stannade i Älvsbyn till imorrn, han ska ju jobba klockan 07.30 imorgon också, så det var ju ingen idé att han följde med tillbaka när jag ändå jobbar... tänk att 5 månader kan gå så fort. Och när vi bara har varit ifrån varandra ett fåtal dagar så gör det nätterna vi måste sova ifrån varandra så jävla outhärdliga. Det är otroligt att vi inte är ett dugg less på varandra ännu, det kan ju bara betyda att vi verkligen passar perfekt ihop, och det är det jag vill tro.

John, jag vill bli gammal med dig. 

Jag har bokat in en överraskning till oss den 31 juli :) hihi, det ska bli himla spännande att se vad han säger om den. Men vi måste kliva upp klockan 7 och hans morgonhumör är väl inte alltid det bästa även om han försöker. Men jag tror det kommer bli riktigt bra :)

Nu ska jag ut med Wilma en sväng i skogen, sen ska jag försöka städa ;P

yee yee, peace and love bro!

Good Riddance

So take the photographs
And still frames in your mind
Hang it on a shelf in
Good health and good time
Tattoos of memories
And dead skin on trial
For what it's worth
It was worth all the while
It's something unpredictable
But in the end is right
I hope you had the time of your life


        Just nu har jag nog en av dom bättre perioderna en mäniska har i sitt liv.
        Sitter hemma i lägenheten med en kall cider i handen,
        lyssnar på gammal härlig nostalgi-musik,
        har en alldeles underbar pojkvän som jag älskar mest i världen,
        som dessutom i denna stund står och lagar middag till oss,
        med en egen kall cider i handen.
        Valpen ligger och sover vid mina fötter,
        solen skiner som aldrig förr.
        Och snart blir det mera cider och en promenad upp på berget.
        Vad mer kan jag begära? Ja, livet är fantastiskt! 


                               I just want you close
                              Where you can stay forever
                              You can be sure
                              That it will only get better
                              You and me together
                              Through the days and nights
                              I dont worry cause
                              Everythings gonna be alright
                              People keep talking
                              They can say what they like
                              But all I know is everything's gonna be alright

Nytt inlägg

Ja, att bli inspirerad är något jag är bra på. Bli inspirerad av både situationer, platser och människor jag möter i mitt liv. Det handlar både om bra och dåliga erfarenheter, jag vet att alla människor har sin egen version av händelser som de delar med andra. Jag vet att i stort sett alla människor vänder historien till det bättre för en själv.
Som en själsfrände till mig brukar säga:
Det kommer aldrig finnas någon man älskar så mycket som sig själv.
Den människa som sa det är en person jag aldrig kommer att släppa ur mitt hjärta, vare sig jag vill eller inte. Vissa människor fastnar som tatueringar i ens själ och kropp och jag är glad att jag är märkt med allas signaturer jag mött. Även om vissa av dom bara lämnat en svag prick bland andras signaturer som fyller hela insidan av mig.

Jag älskar Dig mer än jag älskar mig själv. Jag tänkte på det ikväll när vi satt i soffan, jag lutade mig mot dig och Du höll om mig när jag grät som mest, mesig som jag är, till filmen där Will Smith donerar hela sig själv för människor han älskar. Jag skulle utan tvekan ge Dig mitt liv om Du behövde det.

Det jag började skriva för just nu, var en stark känsla som for genom kroppen att jag vill ha Dig. Och jag vet att jag har sagt det förut, och om Du trott jag menat det förr så ska du veta hur mycket jag menar det nu. Det är inte bara jag som behöver Dig, det är hela min kropp. Mitt huvud, min själ och mitt hjärta. Varenda sekund utan Dig är sekunder som blir till minuter som inte känns värda att leva. Varför ska jag finnas när jag inte kan vara med Dig? Vi har varit med varandra varje dag, och de två nätter jag har tvingats sova utan Dig har gjort ont i mig och jag vill aldrig behöva vara ensam. Jag vet att fler nätter kommer, men Du ska veta att Du betyder allt för mig. Jag vet att Du säger att Du brukar ligga vaken på kvällen och fundera på vad Du ska göra för mig för att behålla mig, men Älskling, Du är mer än nog för mig som Du är. Det är bara Dig jag vill ha. Dig, Precis som Du är! Och Tack, ska Du ha för att Du förgyller mina trista vardagar med Ditt underbara leénde och Dina blåa ögon :)


Jag har en vän...

... som är riktigt lik Sylar från heroes :) Nästan så jag tror han ska äta upp min hjärna :p


Wilma <3

Jag och John har köpt en valp :D
Eller ja, det är mest jag som köpt men det är bådas valp :)
Vi har köpt en kanin också som John har döp till Frisco efter hamburgaren på max :P
Valpen heter Wilma och är en korsning mellan svensk och finsk lapphund och gråhund/jämthund.
Men hon ser precis ut som en liten lapphund :)
Sötaste lilla björnungen :D




Jag har börjat fundera nu ganska mycket på om det kommer bli Norge för oss igen till hösten,
eller om det blir fastjobb i boden och större lägenhet. Eller ja, större lägenhet blir det nog hur som helst eftersom
vi utökar våran lilla familj med nya medlemmar hela tiden :) hihi

Jag älskar dig så otroligt mycket John, du är utan tvekan det bästa som hänt mig <3 

RSS 2.0