Flashback

Sitter och läser lite på flashback mellan samtalen... och kom in på en tråd som hette nåt med "förhållanden som knakar", eller liknande där en tjej tyckte hon blir dåligt behandlat av sin kille. Bland annat en mening ur hennes inlägg: Ta bara som igår när jag hade ont i magen, då frågade han mig om jag vill ha the, jag lös upp och blev glad över att han visade lite omtanke, men direkt efter att jag tackat ja säger han " men ååhh jag trodde du skulle tacka nej!, jag orkar inte"

Vafan är som de där? Jag blir riktigt irriterad när jag läser sånt där. Jag förstår henne på ena handen, för jag har själv vart i den situationen då man tycker om någon så mycket och man har liksom "växt fast", man klarar inte riktigt av att släppa taget. Men ändå , vilket jävla svin som säger sådär! Åh, gud jag blir bara irriterad.

Även i en annan tråd som heter "klockrena citat" så stod det så här:
Ursprungligen postat av kulllen
"En polares citat från gårdagen när vi var på fest. När vi kommer dit sitter det ett par tjejer i soffan, varpå han säger: Får man fitta här eller?" Tjejerna utbrister i ett gemensamt VA SA DU!? varpå han svarar lugnande med, "jag frågade om jag får sitta här". Fyfaaan va ja garvade. Har även hört att han fått några ja med den frågeställningen."

hahahaha så jävla klockren, den lär funka :) Ska prova den som tjej nästa gång jag är på fest =)

Jag och John kom på en egen rolig en för ett par dagar sedan. Man ska gå fram till en dörr och sen när det går förbi någon ska man fråga dom hyggligt om dom kan öppna dörren, trots att man inte bär på något och har två händer fria. När dom gör det ska man bara tacka så mycket och sen vända och gå. HAHA :D Vi har samma dåliga humor jag och han :)

Vit blus

År det någon som vet vars jag kan hitta en sån här blus typ? Fast jag skulle vilja ha den lite kortare.. och inte lika genomskinlig. Men det kanske inte finns nånstans, jag tycker jag har letat överallt. Kanske får köpa den där och sy upp den... men jag blir glad för tips ;)


Science fiction & jultomten

Jag ser ett samband mellan dessa science fiction-filmer som ständigt kommer ut i nya massleveranser, vissa mer lyckade än andra. Människor ser och vissa, de som är född i den tekniska halvan, dvs. dom flesta, tänker "shit vad dåligt gjort, det där är så jävla tekkniskt omöjligt, han kan inte flyga genom luften. Hans massa jämfört med luftmotståndet och radien upphöjt i 8 delat på 0,3 och pi bevisara att det inte går." Sen finns det en del av oss, en del som ser lite längre än tal och tekniska möjligheter. Sen har vi jultomten. Barn tror , de tror att det finns en man som bor på nordpoolen under hela året och som bara bygger julklappar till snälla barn som han sedan levererar ut till alla barn på hela jorden under en kväll med sina flygande renar. Jag antar dom flesta har läst den texten om "varför tomten inte finns", där nån liten datanörd har suttit och räknat ut att det är tekniskt omöjligt för honom att hinna med och att det skulle göra så att han måste besöka ett barn var 0,0003:e sekund osv. Tänk om någon skulle berätta det där för ett barn. Barnet skulle bara titta dumt på dig och säga något i stil med "Jag vet att tomten finns, jag bara vet." På samma sätt som barnet bara vet att tomten finns, på samma sätt finns det oss människor som bara vet att Jesus gick på vatten, eller att det finns människor som kan flyga, hela sig själv eller kan läsa andras tankar. Människor som tror på Aliens, på spöken eller Gud. Eller vanliga människor som helt enkelt bara tror att det finns super-datorer på NASA eller Area51 som kan knäcka en vanlig persons krypterade hårddisk.

Allt jag säger är, låt barnen tro på tomten för fan. 


32 dagar kvar...

... jaa, nu är det bara 32 dagar kvar tills jag får åka hem. Ska bli så jävla skönt att flytta hem till Sverige igen. Jag tror inte att alla förstår så mycket jag längtar efter alla hemma och sommar i Luleå och hela kittet :) Jag räknar dagarna som små barn räknar till julafton ;P okej... som jag också räknar dagarna till julafton :P haha Jaa, och imorgon kommer mamma och hälsar på till Finnsnes. Måste städa lite ikväll så att hon inte får en shock när hon ser mitt ovh Johns rum ;D haha

Igårkväll var jag och John ute på en kvällspromenad och vi gick runt på Finnsnes. I ett dike en bit bort hittade vi världens mysigaste lilla damm, en perfekt liten pöl om man hade vart en groda, eller en frosk som det så fint heter på norska :D haha jag hade bott i den om jag vart en lilten frosk :) Och skaffat familj där och små rumpetroll (grodyngel) ^^ Jaa, dom är roliga norrmännen med sina namn på saker och ting :)

Åh, och TACK KIM för att du hjälpte mig att fixa ny design på min blogg, jag blev hel-nöjd :)


Neeej, nu är det work-tiime tror jag bestämt. I typ 2 timmar till. Sen ska jag hem och städa som sagt.. :P


Mmm... HAAADEEE!


Lite att göra?

Sitter här och funderar lite på mitt liv och sådär :) Och kom in på någons blogg som hade det här testet.. jag brukar ivanligafall inte gör sånt här, men nu har jag inte så mycket annat att göra så jag tänkte pröva mig på en ;)
Som jag förstog det så ska varje fråga besvaras av samma bokstav som den första i mitt namn ;P


1. Vad heter du? Sara
2. Ett ord på 4 bokstäver? Suga?
3. Flicknamn? Sandra
4. Pojknamn? Simon
5. Yrke? Snickare
6. Färg? Snorgrön
7. Klädesplagg? Sockar
8. Mat? Sallad
9. Sak i badrummet? Shampoo
10. Plats/stad? Stockholm
11. Orsak att vara sen? Soppatorsk
12. Något man skriker? Skynda!
13. Film? Se7en
14. Något man dricker? Sprit
15. Band? Spice girls
16. Djur? Snigel
17. Gatunamn? Storgatan
18. Bil? Subaru
19. Sång? So what
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare:  Sex


haha sedär, det var ju ändå lite kul :) Jag tror att sånt där berättar ganska mycket om hur en människa är ;)
Jag tror jag ska göra en till bara för att ^^ Snor en av Sandra...

Besvara dessa frågor enbart med låttitlarna från en och samma artist. Undvik att upprepa en låttitel.
Jag hade också velat ta Pink, men jag får komma på nån annan :P


Är du kvinna eller man: X&Y
Beskriv dig själv: A rush of blood to the head
Vad tycker du om dig själv: Sparks
Beskriv var du bor för tillfället: In my place
Om du kunde åka någonstans, var skulle du åka: Amsterdam
Favoritfärdmedel: High speed
Din bästa vän är:  Green eyes
Din favoritfärg är: Yellow
Hur är vädret: Daylight
Favorittid på dagen: Hardest part
Om ditt liv var en tv-serie vad skulle den då heta: Life in technicolor
Vad är livet för dig: A whisper
Det bästa rådet du kan ge: We never change
Om du fick byta namn, vad skulle du heta då: Shiver
Favoritmat: Strawberry swing
Dagens tanke: Everything's not lost
Hur skulle du vilja dö: Death will never conquer
Din själs nuvarande tillstånd: Viva la vida
Felen du kan leva med: White shadows
Ditt motto: Life is for living




Nu ska jag svara i telefon :)

PUSS

ps, de är typ bara 33 dagar kvar ^^

Pink-konsert!

Wihhoo, jag och John ska fara på konsert med PINK, "Funhouse" den 10 november i Globen :D Fan vad kul det ska bli, jag längtar som fan! Jag har alltid velat se Pink live, hon är en sån jävla härlig människa och hon gör jävligt bra konserter, fast jag har ju bara sett på tv och det ska bli en härlig känsla att få stå där mitt bland alla trängande människor och uppleva draget som lär vara där .. åååhhh, jag ryser redan nu ^^





Annars så knallar livet på som vanligt, John är söt =) Snart ska jag lägga ner Norge-bloggen eftersom det bara är en månad kvar nu tills jag kommer hem till Sverige igen, men jag kommer nog starta en ny när jag ska flytta mig mot söder till hösten! :) typ en Thailand-blogg eller en väst-indien-blogg ;D

Så har jag fått skattepapprerna för deklarationen i Norge också.. skönt att jag fick tillbaka pengar istället för att jag ska måsta bli återbetalningskyldig ;P jag hoppas bara jag hinner få deklareringen från Sverige också innan det är för sent.. för jag ska ju få tillbaka pengar på skatten där också.

Nej, nu ska jag ringa skattekontoret här och kolla om adressen blivit flyttad och hur man ansöker om avdrag på skatten :) Snart får man ju igen feriepengarna också på typ 8.000 norska så det känns bra :) Jag har aldrig haft så mkt pengar ;D

Åh, jag längtar så himla mycket efter sommaren nu också. Jag och John har fixat allt vad gällande lägenheten nu, och om ett par timmar ska jag ta och ringa chefen på Hanséns och se hur mycket jag får jobba. Förhoppningsvis får John jobba på Telia i Luleå också, så slipper han pendla så mycket mellan Luleå och Älvsbyn.

Inatt hade jag en riktigt obehaglig dröm. Jag drömde att det var ungefär 3 år tillbaka i tiden, och min lillebror Jonatan var då 7 år. Och en dag var han helt plötsligt spårlöst försvunnen och det var ingen som hade sett till honom någonstans. Alla letade öveallt men vi fann honom inte. Sen hoppade drömmen 3 år fram i tiden och det var nutid. Jag är med Sandra och vi har beställt en resa till New York för att shoppa och festa och leva storstads-liv. När vi går på stan första dagen så bestämmer vi oss för att käka på burger king, och när vi just har fått maten, och jag har träffat en gammal bekant från Luleå, nämligen Rasmus E, så sätter vi oss på uteserveringen för att äta. Då kommer ett gäng små-pojkar med slitna kläder och smutsiga kinder som ställer till bråk på resturangen och snor mat av gästerna. Mitt i gänget får jag plötsligt syn på Jonatan! Jag känner inte igen honom först, han har trasiga kläder och långt, slitet hår. Men jag blir helt chockad och springer fram och sliter tag i honom. Jag frågar vad han gör här och efter att jag lugnat ner mig litegrann så sätter vi oss ner och jag bjuder han och hans kompisar på mat. Dom äter som om dom inte sett mat på flera dagar! Vilket de säkert inte gjort.. efter att de kastat i sig maten så ser jag skarpt på Jonatan och försöker förklara för honom att han måste följa med mig hem, men han ser lite halv-surt på mig och tvärvänder om och springer allt vad han har ut över NY¨'s gator. Jag springer efter som en galning för att hinna med och det slutar med att vi hamnar nere i en gammal tunnelbana. Där nere står en tjej i min ålder som tar Jonte i försvar och frågar vad jag vill. Jag förklarar förtvivlat att han är min lillebror som försvann för 3 år sedan och att han ska följa med mig hem nu. Tjejen är trevlig och försöker resonera med mig och säger att han faktiskt vill stanna hos dom. Sedan vet jag bara att vi diskuterade ett tag och jag försökte få henne att förstå att han faktiskt bara är en liten pojke som behöver gå i skola och allt, men jag tror det slutade med att jag fick ta med mig honom hem igen... men jag är inte helt säker. Någon som är bra på drömtydning som kan förklara för mig vad detta betyder?

Usch, jag mindes att jag hade så jävla ont i magen när jag vaknade,
bara tanken på min älskade lillebror på gatan? Nej fy fan.



What do you feel when you see all the homeless on the street?
Who do you pray for at night before you go to sleep?
What do you feel when you look in the mirror?
Are you proud?

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye,
And tell me why?

<3

Nej, nu ska jag ta bort den här känslan jag fick igen i magen när jag skrev om det där igen.
Så nu ska jag jobba vidare =)
puss ;>

Sommerfugler ~*~

Jag har fjärilar i magen :) Eller sommerfugler som det så vackert heter på norska :D dom är så flink på att hitta på bra ord på olika saker ;> Men sommerfugl är ett ganska gulligt ord hur som helst :) Jag mår bra idag, det är fint väder och jag har vart ute och gått typ 45 nu på morgonen. Det som är bra med Finnsnes är att det finns så mycket backar. Vars man än går så är det uppförsbacke och man tränar automatiskt ^^ Jag som ska ut i badsäsongen snart kan ju behöva lite work-out ;D

I förrgår var jag och John ute och gick och så började det snöa, riktig sån kramsnö :D Så vi kunde inte hålla oss från att bygga en snögubbe och jag skojar inte när jag säger att den blev 2,5 meter hög! Sviiinstor blev den :D Vi hade problem med att få upp kroppen på den största snöbollen, men kul hade vi :) Och den blev nästan lite läskig när den var klar :P Det kommer ut bilder på Johns pixbox tror jag bestämt, så fort pixbox kommer igång igen vill säga...

Åh, jag längtar så himlarns mycket till sommaren nu :) Ibland när jag börjar tänka på det så rycker det typ i hela kroppen, mina sommerfugler fladdrar en massa och jag bara ler typ ;D ja, ni vet säkert hur det känns. Sommaren 2009 kommer bli en riktigt härligt underbar sommar, det känner jag på mig! Ps till mig själv: gå tillbaka till detta inlägg i slutet av augusti och se om du hade rätt ;>

Jag och J har fixat lägenhet i Luleå, på porsön :) Där ska vi bo under tre månader medans vi jobbar och tjänar in dom extra sista slantarna under sommaren och sen till hösten blir det förhoppningsvis att dra till varmare breddgrader och bara må gott i ett par månader ;D Åh, John. Jag tycker om dig :)



Sommerfugl

John,.

Jag älskar dig (:





Och grattis så mycket på födelsedagen :)
Hoppas den blir bra, för det är du värd.
Jag ska försöka hjälpa till med det ;>

PUSS

Nu känner jag för att blogga!

Somehow everything's gonna fall right into place,
If we only had a way to make it all fall faster everyday.
If only time flew like a dove,
Will god make it fly faster than I'm falling in love.

This time we're not giving up,
Let's make it last forever,
Screaming "Hallelujah".
We'll make it last forever.

Åh, jag är så glad just nu. Du ska veta att Du lyser upp mitt liv bara med att finnas till, Din närvaro gör mig lycklig och det var länge sedan jag kände så här. Jag känner verkligen att det är på riktigt! Jag litar på dig och jag törs verkligen släppa efter på min känslor och låta allt bara rinna över! Jag tycker så mycket om Dig, Du får mig att känna mig speciell! Jag tror att du och jag kommer gå långt tillsammans, för jag vill det och jag litar på att du kommer finnas för mig.
John, du är fantastisk <3


Jaa, och nu när jag är så glad som jag är, och känner för att blogga...
Vad betyder det igentligen?
HAHA, Jag bloggar aldrig när jag är glad :)
Ja, du gör något med mig. Din persolnlighet och allt som du är gör att jag känner att
jag är på väg tillbaka till den där gamla Saran, den där som jag inte riktigt kommer ihåg,
för det var allt för många år sedan hon fanns inom mig.. men nu får du mig att komma ihåg henne..
sakta men säkert kommer hon ta över mig och för första gången på länge är jag riktigt, förbannat lycklig att jag lever :D
För första gången på fem år är livet underbart igen!
Allt tack vare dig.

Hade jag haft en av dom fina bilderna som finns på dig så hade jag haft en här
'
'
'
'
'
Men det har jag inte. Så den här får duga =)




PUSSPUSSSPUSSSPUSSSPUSSSPUSSPUSSSSSS! =)


RSS 2.0