Avresa!

Sitter bara och väntar nu på att vi ska ta våra väskor och fara till tågstationen, för ikväll bär det av med nattåg till sthlm för mig och John, och imorrn klockan 17.35 lyfter flyget från Arlanda till Kreta :) Hoppas alla ni här hemma får en härlig vecka! Och så ses vi den 8:e igen, och då ska det festas ;D pusspussss!

HEMMA I LULEÅ!!

Jag tror ingen riktigt förstår så mycket som jag har längtat hem! Det känns helt underbart att få vara i Luleå igen. Jag har vart med Robin och ätit på Max (shit, vad jag har saknat max) och sen skulle han på systemet, vill ni veta något kul? Jag köpte två bacardi watermelon bara för att det är gott och billigt!! haha aldrig att jag skulle tycka de var billigt med bacardi för ett halvår sedan! Men vafan, kostar dom hälften så lite som man är van vid så är de bara att njuta :)

Nu ska jag ta en promenix med Alle! Har verkligen saknat mina grabbar nu när jag vart i norge, och jag ska hinna ta igen ett halvår med dom nu under dom tre månaderna jag ska vara i Luleå i sommar :)

Imorrn ska jag till frisören och bleka slingor, och sen ska jag ha en hel-dag på stan =) Känns som om jag kommer shoppa som fan bara för att jag tycker att de är billigt :P Men John har ju skickat med mig sitt kontokort, så jag ska inte klaga! hehe

Ska bli ensamt som fan att sova utan darling inatt.. :( Första natten på typ tre månader. Nåja, jag ska väl klara det, har ju en lillebror, eller 5 som jag kan krypa ner bredvid :)

Puss alla härliga, det känns som om det kommer vara segt med uppdateringarna den kommande tiden, för på söndag åker ju jag och John till Kreta!! :D Sköt om er, och kom förbi Hansens i sommar :D


haha Sandra, saknar du inte skolan ibland? ;D

Grekland, Kreta, Anissaras!

Wohoo, sol och bad och uteliv, här kommer vi!!
Vi har bokat resan nu, 17.35 på söndag lyfter planet från Arlanda!
Jag ska bli brüüüüüast :)
Catch ya on the flipsyde!





Snyggt va?
Jag kommer trivas som fisken i vattnet :)


Att det går an...

Pratade med världens mest otrevliga kundservice-människa nyss! Herre gud, hon började med att svara typ "Hallå?" inget namn och ingenting. Sen typ innan jag hade sagt vad jag funderade på så sa hon "jag förstår inte vad du vill här". Och jag försökte förklara, men så sa hon typ bara "hörredu, jag tror fan jag vet bättre än dig när det gäller det här." och jag typ skrattade och sa att det verkar ju fan inte så. Shit vilken människa...

Idag är min näst sista jobb-dag på telenor mobil i Norge :) Imorrnkväll när jag går och lägger mig ska jag kliva upp till buss och tågresa till Luleå!! Fan jag har aldrig längtat så här mkt... 6 månader i Norge var lite för länge.

Jag har varit på dåligt humör dom senaste dagarna och inte orkar nånting, det har gått ut över John :( Förlåt älskling, och tack för att du orkar med mig! Snart är vi hemma <3



Nu ska jag och John gå och äta våfflor :)

TRE DAGAR!

Jag kan inte fatta hur nära det är nu.. jag är så less på Norge så jag vill bara spy. På torsdag morgon sätter jag mig på tåget mot Luleå igen! Fyy faan så skönt, de går inte att beskriva vilken lättnad jag kommer känna då! Nog för att jag kommer sakna människor här, speciellt vissa.. men det är väl smällar man får ta. Alltid kommer nya människor in i ens liv och man kommer aldrig ha plats för alla tyvärr.. John är den som tar mest plats i mitt hjärta i alla fall <3

Och om en vecka är jag mest troligt med John på en strand i ett annat varmt land, äter vattenmelon och solar gärnet :)





Trolla!

Jag saknar min hæst!




Sommar, nya sandaler och lön :)

Ja, idag är det fint väder och jag har fått lön :) Har vart och köpt mig ett par nya tofflor/sandaler, för jag tyckte jag förtjänade det ;) haha! Och så köpte jag mig några nya smycken . Det är så lätt att shoppa när det börjar bli sommar! :)

Och gissa vad jag gör idag? JOBBAR! :p Igår var jag faktiskt ledig och jag är ledig hela helgen också! Det ska bli så jävla skönt. Sen efter helgen är det bara 3 dagar till jobb och sen... SVERIGE!

Jag och John har gjort nåt busigt.. vi har beställt en resa till sthlm, och sen ska vi bara sitta på arlanda tills det kommer ett lämpligt sista minuten-erbjudande så drar vi utomlands :D Och det gör vi nästa lördag :) Så alltså... 6 dagar till i Norge, 2 dagar i Sverige och 7 dagar i ett varmt land :D wiihoo!


Här är tofflorna jag köpte, fast svarta :)


2 månader!

Jag och John har vart tillsammans två månader idag! Jag veeet, det är inte så länge jämfört med dom som varit tillsammans flera år! Men ni vet vad man säger, en krona är början till en miljon :) Och det känns så rätt i hela kroppen med honom, så jag måste bara skryta lite om den här "speciella" dagen :) Söta, söta, underbara John :)

Jag älskar dig!


Förövrigt så måste jag ge 2 tummar upp för Googles nya logga. Jag tycker om att dom byter då och då, beroende på vad som är i luften i media osv. just nu, eller vilken årstid eller högtid det är! Klicka på bilden så kommer du till google.se ;)



Sen har jag hittat några bilder på John's pixbox från helgen :) hihi
Visst är det fint på fjällen här i Norge?

Jaa, vad säger man?

"Så du ser ner på andra människor? De kanske inte har samma smak som dig. De kanske är glada för att vara just dom och de kanske skiter fullständigt ifall någon visslar till dem på krogen eller om de har stor näsa. Jag tror inte att de mår sämre, det finns faktiskt de som mår skitkasst men som är helt underbart vackra! "

-- Fick den här kommentaren på inlägget jag skrev igår och jag kunde ju bara inte låta bli att tänka att det är ju sånna här människor som verkligen vill låta bli att bry sig, men inte kan. För det jag skrev i det inlägget var inte alls menat som någon form av nedtryckande eller något mot andra människor. Det var bara en tanke som slog mig, att jag funderar ofta på hur dom tänker.. typ gamla människor om dom saknar tiden som ung och sådär.. jag har absolut inget emot någon form av människor, men nyfiken är jag ju! Och jag vet att det inte har något med utseende att göra om man är lycklig eller inte, men det tror jag inte man tror om man läser inlägget heller.. jo, om man tar åt sig. Men då får man ju kanske skylla sig själv.



Dear God!


Måndag igen!

Jaa, då var de måndag igen och jag jobbar...igen! haha

Jag gick hem från jobbet i lørdags før jag mådde så jævla dåligt :P Gick hem och la mig ute i solen med tæcken och kuddar och tre av killarna jag bor med. Vi hade en riktigt trevlig stund! :) Sedan på kvællen blev de ju fest igen och Norge vann ju ESC! :)

Igår var en vældigt lugn dag. Solade och åt pizza med John :) Det var ju 17 maj också, Norges nationaldag så alla gick runt på stan och var jættefina :) Jag gick i bikini och shorts, åt mjukglass och var bakis :P Nåja, det ær ju bara 10 dagar tills jag itne ær norrman mer så orka fira deras nationaldag :P

Idag ær det superfint væder igen och jag har hunnit vara ute och springa en svæng på morgonen. På torsdag ær vi lediga och då ska jag førsøka få med mig John upp på fjællet igen :)

Pusss

Eurovision!

Klart Norge ska vinna melodifestivalen!!!!



HEJA MITT NUVARANDE LAND :D


för alla som inte visste det så bor jag i NORGE nu :)


HEJA NORGE, NU SKA DET FIRAS!!

Eurovision!

Klart Norge ska vinna melodifestivalen!!!!



HEJA MITT NUVARANDE LAND :D


för alla som inte visste det så bor jag i NORGE nu :)


HEJA NORGE, NU SKA DET FIRAS!!

Bilder igår och ikväll!

Bilder från festen med hela Timbuktu-gänget!

först jag och John på toan :)


Jaa, så här såg jag ut :)


Jason och några utanför Gründer


Hahaha Fredrick hade en sån jävla härlig tröja! Han hade verkligen satsat på den här Norge-resan!


Här är Manges cigg som jag berättade om ;)


Mathilde ska förklara nåt för Jason :P


HAHA, den här bjuder vi på! :)


Så här såg jag ut när jag kom hem på morgonen :P


Jag hade en film från kvällen också, men fick fan inte till att ladda upp den.. Det var synd, för det var med Jason och Magnus när dom busade som mest! Dom for runt och jagade varandra på torget :P sötjävlar!

Och så här ser jag ut ikväll :)





Ja, precis sådär ser jag ut just nu :) Bilderna är bara ett par minuter gamla.
så.... ENJOY!! Det ska jag göra nu, med en whiskey i ena handen och en pojkvän i andra :)

PUSS alla söta =)



Föresten, vad är snyggast?

När jag plattar håret?
Eller när jag har det sådär själv-lockigt?




Blää...

Jag mår så jävla illa...


Fast de är ju självförvållat.
Fy fan...

Fest med Timbuktu!

Jaa, igår var de fest med grabbarna från Timbuktu. Så jävla skönt gäng det där! Fredrick, deras manager snackar ju bara engelska, och fan vad man tycker man blir bra på att snacka efter några glas vin :D haha Och magnus hade en cigarett-fimp i bröstfickan på kavajen som vi sa skulle bli hans nya image, fast när han skulle gifta sig så var han ju såklart tvungen att ha en hel :) haha :D Jaa, vi var ett härligt gäng igårkväll! Det var skönt att få höra lite skånsk dialekt nu när man är van vid norskan ;P

Kvällen började med en gratiskonsert som dom hade på torget, bara för att dom kände för att spela och tycker de är skoj så gjorde dom det helt for free! Efter det var det gründer med VIP-rum och hela kittet. Förstår Jason som är sångare att han tycker de är jobbigt med alla som hänger, till och med här i Norge visste typ alla vem han var :D Vi hade en jättetrevlig kväll i alla fall!! Bilder kommer senare när jag får en kabel till N95:en, för just nu sitter jag på jobb..

Fan vad jag jobbar, jag tycker de är det enda jag skriver om. På jobb, på jobb, på jobb...


Nåja, vet ni vad? 7 dagar kvar att jobba och bara 11 hela dagar till hemresa!! :)


Rockabilly!

Nu har jag köpt mig ett par sånna där coola glasögon :D Vad tycks? Ska visa sen när jag har dom på mig ;P


Nostalgi-bilder :)




















Allergier och Timbuktu.

Jaa, alla ni som är allergisk mot pollen vet garanterat vad jag snackar om när jag säger att jag är så jävla less på det här nu så jag vill bara gå under jorden! Det typ sticker i ögonen, rinner ur näsan och jag nyser hela tiden. FYFAN för allergier! Jag är allergisk mot tomater också, men det är inte lika illa, jag får ont i magen, men man kan ju tillexempel inte äta tacos utan tacosås, så lite ont i magen kan man leva med. Men just pollen är sjukt irriterande.

"Hej du pratar -atchooo- med Sara Nil...-prosit!-..sson"

Jag är taggad som fan till ikväll för allas vår Timbuktu kommer hit till den lilla staden Finnsnes där jag bor i nord-Norge! Så då ska det festas och härjas :) Jag hade tur och fick byta arbetstid idag med en som jobbar 8-16. Annars skulle jag ha jobbat till 20 ikväll och då hade det blivit stressigt. Så nu hinner jag fara ut och springa, duscha och laga middag innan det är dags att knalla mot torget :) Efteråt blir det personalfest på Gründer också ;D

Frågan är ju då vad man ska ha på sig ikväll? :O

Inte det här i alla fall kanske.. lite kallt för de ikväll ;>

En av hår/smink-modellbilderna jag tagit :)




Bumble bee ;>

Det var en tjej här som behövde en outfit till en lap-dance uppvisning som skulle typ innehålla sol och sådär.
Fick mig att en gång tänka på bin ;D haha vet inte varför.. men visst är det sexigt? ;D




Men så är det ju riktigt snyggt med pirat-tema också :D



Vilken tycker ni? :)

Sommar på Finnsnes igen!

I morse när jag var ute och sprang min vanliga vända som jag springer på morgonen så stekte solen som fan! Det är skitjobbigt att vara ute och springa när det är så varmt som de vart idag. Det brukar blåsa ganska mycket här eftersom att det ligger precis vid havet, men idag var det knappt nån vind och bara stark sol. Ja, jag måste nog börja springa på kvällarna istället!

Annars så måste jag säga stort tack till alla söta som har hjälpt mig med vilken klänning jag ska ha på mina syskons examen! Och dom flesta valde den blåa så jag tror det blir den.. den kan man ju använda fler gånger! Hur som helst så är det bara ett problem nu.. jag och John var på stan idag och då hittade jag en till underbar klänning, vit med blåa blommor.. ska lägga ut en bild senare så får ni se :)

När jag skaffar barn så kommer jag vara ganska delad.. haha mina pojkar ska ha blåa kläder och mina flickor rosa. Deras rum ska se ut ungefär så här:





Jag vill allra helst ha en pojke.. men än så länge är jag ju bara 20 så jag ska nog vänta ett par år till ;D
Jag ska ju ut och resa till hösten :)
Men när jag har levt livet så är nog att få barn en av dom härligaste sakerna i livet!
Min ska heta: Benjamin, Charlie, Oliver, Milly och Jasmine :)

Har ni några klara namn på barn? :) Eller ni kanske redan har barn? ;D Visste ni i så fall vad dom skulle heta direkt? :)

Beslutsångest!

Okej nu är det såhär att jag har 5 småbröder. Och alla dom här fem ska alltså på skolavslutning nu i Juni. Som tur är så blir det bara tre stycken. Men hur som helst så vill man ju vara fin! Och jag funderar på det här jag har på bild nedanför. Men ni måste hjälpa mig! Vilken är finast? Eller har ni några andra tips? Tacksam för alla svar! :P Jag har sån beslutsångest!
VILKEN?!



ELLER:



Jag gillar nästan den första bäst.. men jag vet inte.
Vad tycker ni?

En tanke slog mig..

... alldeles nyss när jag sitter här och pratar med kunder från hela Norges avlånga land, olika röster, glada, arga eller bara oförstående. Att vi människor är väldigt olika. En del flyttar direkt på sig när en gammal man kliver på bussen som är full av passagerare medans anda kollar åt ett annat håll.

Min mormor är 84 år gammal, hon är relativt frisk för sin ålder och bor fortfarande ensam i den lägenheten hon köpt tillsammans med morfar innan han gick bort för ett par år sedan. Förra vintern hade hon vart och handlat på stan, lite mjölk och bröd som hon behövde. Hon har en liten väska på hjul som hon brukar dra efter sig, väldigt praktisk och rymmer allt en gammal kvinna kan behöva som lever ensam. Hon gick mitt på storgatan och precis utanför åhléns halkade hon på isen och ramlade. Alla hennes varor som hon köpt ramlade ut ur väskan och folk fick ta ett extra steg för att inte trampa på mjölkpaketet framför dom. Ingen hjälpte henne upp.


Nordpolen i vårat rum inatt!

Inatt har värmepannan eller vad det nu heter gått sönder i hyreshuset vi bor! Det var så helvetes kallt och jag och John låg tätt som fan under täcket, men det hjälpte inte. Jag har inte fått sova många timmar... fy fan vad jag hatar att sova när det är kallt! Och inte fanns det varmvatten till att duscha imorse heller :S Jag hoppas verkligen dom fixar det där tills inatt, annars ska jag ha sänkt hyra!!!

Det mest ironiska med den incidenten var att jag och John hade legat och tittat på Planet earth samma kväll, ett avsnitt som handlade om antarktis och arktris, isbjörnar och pingviner! Och jag drömde flera gånger att jag var en pingvin-pappa som hade ett ägg på fötterna som jag var tvungen att hålla varmt. Att jag stod och trängdes med alla andra pingvin-papporna i en stor hög för att hålla värmen i den minus 50-gradiga snöstormen! Vilket djur vill leva så? Utan mat i 4 månader. USCH, dom gör de bra!




ATT DET GÅR AN?

Nu spelar dom Halo med Beyoncé i samma telefonkö! Åh, jag blir så lycklig och alldeles varm i hela kroppen. Att det går att göra så här vacker musik? Nej jag kan inte förstå det. Jag bara njuter i fulla drag.. i en telefonkö, kan ni förstå? haha
Vackra, vackra Beyoncé med den underbaraste rösten!
Jag är så avis på Jay-z ;P



Min underbara lilla pålle :)

Hon är så himla flink, Trolla!
Hon lär sig allting nytt på bara några minuter.
Se bara på det här :)


Retards

Jag tror nog jag är den högra här i dom flesta av mina relationer ;P


haha DEPOSITUM, VAFAN?!

Jag ringde alldeles nyss upp Telias kundservice (!) , en konkurent till oss med tanke på att jag jobbar på Telenor. Ja, hur som helst så vet jag ju ganska mycket om både abbonemnag, bindningar och telefoner nu. Så när jag pratade med kundbehandlaren på Telia så irriterade jag mig lite på hennes brist på kunskap. Nåja, jag tänkte att hon kanske var ny och där har vi ju alla vart.. Men nu var det hur som helst så att jag är tvungen att betala depositum för att få abbonemnag igen eftersom att jag har blivit norsk medborgare! Jag måste vara skriven i Sverige i minst 8 månader igen innan jag kan få det. Helvete. Så jag skrev helt sonika över det på mamma och bad henne skaffa abbonemang :) Jag måste ju ha ett typ sms-packk för knapparna glöder oftast på min N95 :P

Ja, idag sitter jag på jobb och gör samma trista sak som den inkompetenta kundbehandlaren på Telia, fast jag tror jag gör mitt jobb liiiite bättre än henne, med liiiite mer nöjda kunder :P


If I were a boy...

Jag har just suttit i kön till avdelningen på fast telefoni här på Telenor, och som spelade Beyoncé i väntetiden. Jag ville nästan inte att dom skulle svara, för det var så avslappnande att bara sitta här, stirra ner i bordet och ha hennes vackra stämma i örat. Ja, det var nästan så att jag ville lägga på när jag kom fram och sitta i kö en vända till! :)



 


Sliten idag...

... det är ganska konstigt att man kan vara hur jäääkla trött som helst vissa mornar och andra så är man jättepigg även om man sovit lika länge. Som inatt, jag somnade klockan elva typ igårkväll, fast jag var inte sådär jättetrött när jag la mig. Men jag brukar aldrig ha svårt att somna, så jag somnade ganska på en gång. Och eftersom jag inte var så trött, kan det då vara så att jag inte sov lika djupt och därför var tröttare idag på morgonen än om jag hade vart vaken två timmar till och sen sovit riktigt hårt två timmar mindre? ;P Jaa, jag vet inte riktigt.. det där med hur människor fungerar, speciellt skallen, är något jag aldrig förstått mig på :)

Idag är jag trött som fan, de är allt jag vet :P

Åh juste! Vet ni vad?!
På fredag kommer timbuktu hit till denna lilla stad Finnsnes uppe i nordnorge och ska ha en konsert, gratis dessutom! Det ska bli jävligt nice och det kommer garanterat vara en massa folk och sådär :) Sen på lördag är det natten till 17 maj som är Norges nationaldag, och det är ju typ större än nyårsafton för norrmännen ;P Så då ska det också festas :)



Nej nu ska jag göra mitt jobb.
Hörs  senare :)

Nyduschad & vrålar!

Jag sitter och skriker med en härlig nostalgisk känsla i magen till Håkan Hellström. Tycker ni ska pröva på det :)


JAAA och jag vågar ju faktiskt säga nu att jag börjar bli riktigt brüüüün ;>
Och jag har ändå haft spetstrosor när jag har solat, jag brukar vara vitare ;P


Och nu ska jag gå och äta kycling och ris som J har gjort. Han är så duktig :) Eller igentligen så är det väl lite att ta i att säga att det är kyckling, det är nog snarare sås med ris ;P Det blir långt mellan kycklingbitarna när man vänder på varenda krona för att spara så mycket pengar nu mot slutet :)


Puss och så småningom godnatt :)

Träning och solarium :)

Jaa, precis det ska jag göra nu. Har suttit och spelat med Krille ett tag och nu bär det av till aktivitetshuset för att sola solarium ;D Klart man ska vara brun till sommarn :)

Jag har helt glömt bort att äta idag.. jag är inte hungrig. Vad är de som är fel på mig? Klockan är halv sju och jag ha inte fått i mig en enda matbit idag. Hmm.. måste komma ihåg att äta senare :)

Jag har suttit och kikat på hästbilder på google nu och jag saknar stallet verkligen! Det ska bli så jävla skönt att åka hem till Luleå, och få börja vara i stallet igen! Jag vet att jag tjatar, men jag saknar Sverige :)

 


Min fina Fejola :)

Måste dela med mig av en till gullig bild också.
"När hunden är borta myser katterna i skålen"
eller hur är det man säger? ;)



Söndag idag, ja :)

Har vart ute och sprungit på morgonen :) Nu sitter jag på jobbet fast jag är ledig (!). John bad mig köpa en cola zero och komma med till honom så klart man ställer upp :) Snart ska jag tillbaka till vårat hemska rum.. på Ivars musikk, viktigt med två K. Och så ska jag spela heroes med smirre ;P

Jag: Shit vad dom sjunger fåglarna idag! Varför sjunger dom så mycket?
John: Ja, vad ska dom annars göra?

haha söta J :)

Precis...

HÄR

skulle der vara en bild på fåglarna, men jag fick inte till det ;P
Blogg tjorvar med mig idag.

Det var den dagen .

Jaa, usch. Nu mår jag bara illa och vill hem, lägga mig i sängen och kolla en rulle.
Myys med John <3
Konstigt att man kan börja må mer illa ju senare det blir på dagen...

Vill haaa!

Jag vill ha dom här grejerna.. ínte att använda tillsammans kanske för dom passar inte så bra ihop ;P men geee miggg dddommm!



Och så ska jag passa på att tipsa om en hemsida i Norge, Emoda som har en massa fina prylar :)
Det är mycket Ed Hardy och sånt där. Det gillar jag :)


Jag antar att dom flesta har hört om Rihannas nakenbilder som ex-boyen Chris Brown har lagt ut på internet.
Var inne och lästa Perez Hilton's logg och fick se detta.. fyf an så hemsk han är det där svinet. Chris Brown alltså.
Jaa, jag har inte ord för hur störd han är...

Usch!

Jag har huvudvärk idag :P Men den är självförvållad så det finns inte så mycket jag kan klaga på igentligen ;P Igår var det party! Var på fest med Matilde som jag bor med och vi hade en superkväll! Fast jag var en riktigt usel flickvän igår och jag har ont i magen för det :( Inte för att jag gjorde något, det var snarare tvärt om ! Jag svarade inte på sms och hörde inte telefonen när den ringde :/ Jag kollade inte ens på telefonen på hela kvällen! Stackars stackars söta John...

Idag sitter jag på jobb igen. Har min mini-pc med  mig :) Den är söt ;P

Jag har räknat ut idag att det är precis 15 dagar jobb kvar tills jag får åka hem :D Jag ska fan boka biljett idag, för sista maj åker jag hem hem hem till Sverige!! Fan vad jag längtar! 15 dagar på jobb.. de ska jag klara :) Två veckor för fan :D

Lite bilder från igår:



Titta på John så jättesötast han är :D



Matilde kör sin grej med utsikt över senja-bron :D



Idag har jag varit och köpt kladdkaka och glass till alla på mitt jobb idag :P Vi vann en tävling med ett presentkort på 200 kronor och då blev det att köpa kladdkaka :) Erkänn det ser gott ut? ;) Köpes-kladdkakan i Norge är faktiskt riktigt god! :)


JAAA!

Jag har fått deklarationen från Sverige nu, äntligen :) Och det står att jag ska få tillbaka typ 7 tusen på skatten :D Plus att man kan få igen pengar för resor till och från jobb ;D Tur att jag har fått utsatt den deklarationsdagen så jag inte behöver få böter eller nåt.. orka de ;P

Om 7 minuter ska jag bege mig ut i kvällsolen och gå hem från jobb :) Ikväll blir det nog mys med John. Sen-jobb imorrn och sen på söndag är jag L-L-L-LEEEEDIG ;D
Får se vad som händer då :)

Det är ju snart Norges Nationaldag, nästa helg, 17 maj. Det är ju helvetes stort nationaldagen i Norge så jag hoppas på en riktigt trevlig helg :) Jag och John ska nog ta en favorit i repris och fylla två fulla 1,5l cola-flaskor med varm choklad och minttu och bege oss upp på fjället igen :) Riktigt nice de där ;D






Nej nu är de bara fem minuter igjen och jag ska ta mitt sista samtal för kvällen ;D

Pussusss =) Suss, som dom säger här ;>


Svartsjuka.

Jag har suttit och funderat en liten stund på det här med svartsjuka.. och jag tror att ett förhållande utan det inte är något bra förhållande! Alla behöver känna bekräftelse på att ens partner fortfarande tycker om en och vill ha en och jag tror svartsjuka är det bästa sättet! Missförstå mig rätt, det får inte gå till en kontrollerande överdrift, men att man tex får lite ont i magen när ens partner ska ut ensam på krogen eller att man blir nyfiken på vem den andre sms:ar med och liknande! Så ja, två tummar UPP för svartsjuka! :)

Nu börjar jag bli allmänt less och jag tycker dagarna går så helvetes sakta tills jag ska få åka hem till Sverige igen. Men vi står ut, jag och John :) Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra om jag inte haft honom vid min sida här. Då hade jag nog inte klarat av all denna tid i Norge! Tack underbara du, för att du finns! :)



<3




Treachery

Det värsta som finns är människor som man litar på, människor som står en nära och som man tror berättar allt för en, man tror man vet det mesta som pågår i deras liv och man berättar allt för dom, men så går de bakom ryggen på en. Man känner sig så jävla sviken, bara av den saken att man trodde man visste allt, att dom litar på en och berättar när det händer något och så får man veta på bakvägar att det faktiskt finns saker som dom inte berättar. Beror det på brist på tillit eller är det helt enkelt så att "det skulle göra mer skada än nytta". Jag vet inte riktigt, men det gnager lite i mig.

Just nu sitter jag på jobb och är allmänt förbannad för att vi inte fått utbetalat bonusen på lönen som vi ska ha ännu. Jag hatar hur allting fungerar i Norge, det är verkligen inte värt allt tjorv. Jag längtar så jag vill kräkas så mycket hem till Sverige :P Jag har lyckats spara ihop en hel del pengar redan och mer kommer det hinna bli innan jag flyttar hem :) Så det känns bra! Men jag längtar, längtar, LÄNGTAR! Jag räknar dagarna tills vi reser hem nogrannare än barn räknar dagar till julafton ;P 23 dagar kvar idag...

Jag skulle gå och hämta ut ett paket sídag på posten som jag beställt med nya piercingar, både till naveln och tungan, men nejdå. Inte fick jag hämta ut det där förbannade paketet om jag inte hade referenslappen.. så jag måste springa förbi där på lunchen. Ska visa sen vad jag har köpt :) Är speciellt nöjd med en groda jag köpte till tungan ;P haha eller Frosk som dom säger i Norge :)

Idag kände jag för att vara lite somrig :)





Jag har med mig mini-pc:n min på jobb idag :) Den är ganska söt och liten jämfört med den stora :)

Och så ser man John där i bakgrunden ;P



Jobbjobbjobbjobbjobb.. snart lunch :)


Våran säng...

... eller säng och säng, det är fyra madrasser vi har på golvet just nu. Det stället vi hyr här i Norge just nu är nog det värsta stället man skule kunna bo på. Men vafan,de är ju i princip gratis så när man är i Norge för att tjäna pengar så är det bra :)

Tänkte visa hur brun jag blivit föresten, har solat 3 gånger 20 min i solarium nu. Bilderna är tagna precis efter jag vart ute och sprungit så dom är inte dom snyggaste på mig , men vafan ;)





Jaa, här ser man riktigt bra hr brun jag är jämfört med John ;Dhaha han är blek, men han är jävligt söt :) Man ser tatueringen jag har runt bröstet också :)



Kass kvalité, jag vet ;P

Här är en bild på vackra Finnsnes från promenaden jag och John tog igår :) Visst är det vackert?





Nu ska jag äta stekt palt, sen ska jag spela Heroes ;D haha

puss alla söta :-*

Guldkant på vardagen!

Jaa, det där med guldkant på vardagen är något som alla vill ha, men det är nog väldigt olika vad som räknas med guldkant beroende på hur ens vardag ser ut. För en människa som inte har tak över huvudet, måste slita för att överleva och jämt gå hungrig är det en väldigt stor guldkant att bara få sova i en säng med rena sängkläder och få äta sig mätt. Men för oss som äter oss mätt varje dag, kan duscha när vi vill, köpa nya kläder och sova i en säng med rena sängkläder så krävs det mer.

Jag måste säga att jag har haft guldkant på min vardag idag! :) Solen skiner som bara den här i norra Norge och jag har vart ute och promenerat med exet mitt och hans hund. Vi bodde tillsammans förut och jag har saknat den tiden litegrann ibland, speciellt hunden :) Inte för att jag har det dåligt nu, tvärt om! Men man saknar alltid dom gamla tiderna lite grann. Vi har varit och ätit mjukglass i den sköna solen och nu ligger jag i hans soffa och lyssnar på Erik Hassle och ser på när Erlend går runt i lägenheten och städar och tvättar kläder :) Jaa, ibland krävs det inte mycket för att man ska få guldkant på vardagen!

http://www.youtube.com/v/bWykcqJ2MHk&hl=en&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1

Jag har också suttit och kollat igenom en massa gamla bilder på hans dator. Det finns ju en del här som jag inte har sett på ett tag .. bland annat några bilder på oss, bilder på hundarna och en massa annat :)
Jag tycker verkligen om att titta på gamla bilder, dom får en att tänka så mkt tillbaka på hur bra ens liv igentligen har varit!



Erlend ;)

Johan :)


Jag och Allan på fest :D haha fan så full han var!



Bebisar!

Satt och tröck lite på National Geographic's idag och hittade in på en sida med en massa djur-bebisar och det slog mig hur grymt söta i stort sett alla bebisar är. Titta bara på dom här:


Måste nog säga att den vita sälen är min favorit :)


Jag kan heller inte sluta förundras över hur jävla vacker man kan vara som människa, och så pratar jag ju självklart mest om kvinnor. För alla måste väl hålla med mig om att kvinnor är mycket vackrare och sexigare än män?
Marisa Miller är ju så fantastiskt sexig.. jaa, jag kan inte sluta titta !





 

Vet ni? Jag vann mig just ett presentkort på köpcentret AMFI, från jobb :)
Vi hade en tävling igår vem som sålde mest på en viss pryl och jag vann :D
Okej, det var bara 100 kronor, men de är alltid roligt att vinna.
Frågan är nu om jag ska lägga det på smink, mat eller en del i nåt nytt klädesplagg? :)


Ska dra med mig John och se vad jag hittar efter jobb :)

Höööööres ;D


Caffé Latte <3

Vi har en kaffe-maskin här på jobb som gör så underbart god caffé latte och choklad! Jag dricker på tok för mycket av båda två :P Men en dag som idag, när man är så här himla sliten så är det faktiskt riktigt härligt att dricka en massa kaffe :) Idag när jag kommer hem ska jag ut och springa igen.. orkade inte i morse för det blev så sent igårnatt :P Men efetr jobb ska det springas och så ska jag ta och sola lite :) Ska uppdatera senare så ni får se hur brun jag börjar bli nu ;)

Efter förfrågnning av Natta så ska jag lägga ut ett par bilder på nakenhunden Tova :)




Hon är så himla söt den lilla solstrålen! Innan jag träffade Tova så tyckte jag inte om nakenhundar alls, jag tyckte dom var en väldigt konstig skapelse och nästan lite små-äckliga ;P Men när jag träffade henne så försvann alla fördomar! Det är världens gladaste och sötaste lilla tjej man kan tänka sig. Hon är alltid så glad när man träffar henne och hon hoppar och slickar en i ansiktet. Jaa, hon är underbar :)


Nu ska jag fylla på energi i min bonaqua-flaska ;>

God morgon, eller vänta...

... NEJ, de är det inte. Jag är så trött så jag håller på att ramla av stolen! Herre gud :P

Idag har jag faktiskt med mig pc-kabeln till min N95 så jag kanske får lagt ut några bilder under dagen :) Jag och John var ute och gick upp på ett av fjällen igår här på Finnsnes och om jag har tur kan jag sno hans telefon och få några bilder på den vackra utsikten här uppe :) Det är verkligen vackert när man tar sig en bit upp på fjällen.

Idag jobbar jag bara till 4, det ska bli skönt.. och vet ni? IMORRN ÄR JAG LEDIG! Och det förtjänar jag verkligen. Fan vad jag ska sova ut :) Och så ska jag förbi E. lämna saker, hämta saker och hälsa på Mojito. Det är så jobbigt när man har bott tillsammans med någon innan man har fått alla saker därifrån och innan man har brytit alla band... hm, det känns lite tråkigt nästan. Men jag ska ju flytta tillbaka till Sverige snart (bara 25 dagar kvar nu) så det är ju ingen idé att ha något kvar här.

Hittade en bild på mig och Jonas förra sommaren när vi satt och åt mjukglass i Luleå :) sommarsommarsommar..



Hittade en där min kisse Smulan gör ett av sina trix också :) de är ganska svårt att få en katt att göra trix, men det går :D




PUSSSSSSS

SVENSKAR VS. NORRMÄN

Jag hade nyss en väldigt skum kund på Telefon. Han ringde in och började ungefär samtalet såhär:
"Jaha, du er svensk, då skjønner eg jo at du ikke kan hjelpe meg."
Och när jag förklarade för honom att det inte hade något med att jag var svensk att göra utan att jag helt enkelt inte kunde se det senaste uppringda numret så sa han något i stil med:

"du, om du blir syk, så må du ha god bedring"

haha jaa, ibland har man rara kunder ;P

Hittade några bilder från en gammal dator här på jobb idag :)






Jaa, som sagt. Vad är livet om man inte bjuder på sig själv? :)


HAHAHA JAG HAR EN UNDERBAR POJKVÄN!!

HAHAHAHAHA Jag skrattar fortfarande så jag har ont i magen!

John var inne och läste i min blogg och fick se det här:


Lite senare skrev han på msn "Jag som hade tänkt mig en sommar med Sara, sol och jobb! Jag ska också skaffa mig en blogg. Den ska heta "Dator, fest och jobb"!! HAHAHA

HÄR ÄR RESULTATET:

http://datorlol.blogg.se/



SÖÖÖTA UNDERBARA JOHN! Jag älskar dig :)

Lika som bär!

Jag antar att jag inte är den enda som har tänkt på det här, men Agnes Carlsson och Leona Lewis är ju helvetes lika!!
Bara se på dom:



samma med våran kära Prins Karl Philip och Orlando Bloom :D




Jag såg filmen "the prestidge" för några dagar sedan. Och tanken slog mig att hur lika är igentligen tvillingar? För i den är dom ju enäggstvillingar, men ingen av tjejerna märker någon skillnad. Så min fråga är:

Hur lika är igentligen enäggs-tvilingar?


Träning, träning och mera träning.

Jag är inne i en riktig sån tränings-period just nu. Jag springer varje dag, ibland två gånger om dagen och är också ute och promenerar. Till frukost äter jag wetabix som är så gott, lunch på jobb (och i Norge äter dom bara bröd till lunch) och sedan ibland middag, om jag inte jobbar sent. Denna metod har jag sysslat med i cirka tre veckor nu och mina jeans är redan förstora! Plus att jag blir riktigt rastlös och känner mig jätteonyttig om jag inte är ute och springer. Nej gud, det här känns bra! Jag ska fortsätta med mitt nya nyttiga liv, även om jag inte igentligen behöver gå ner i vikt så är det ändå kul och man blir glad och får energi!



Jag börjar sakna hästarna nu.. och bada med dom i sommar :)
Jag ska ha en sommar med hästar, fester och jobb :D
I SVERIGE!

haha

Later :-*

Sommarväder ♥

Åh, jag tycker det är så härligt när sommarvädret börjar krypa runt knuten! Jag bor ju just nu uppe i norra Norge, ovanför den nordligaste Svenska punkten och jag trodde inte att det kunde bli så mycket sommar här. Men idag är vädret underbart! Ge mig  mer sånt här! Det kanske är för att golfströmmen går i havet precis här utanför, men det blåser ganska mycket och de är synd...



Jaa, där någon stans sitter jag just nu och svarar i telefon :)

Idag ska jag sola lite mer när jag slutar jobba, det är så himla mysigt att sitta ute i solen när det är sommarväder !

Vi hörs lite senare :)

-------------------------------------------------------------------------------------------

HAHAHAHA JAG GJORDE JUST VÄRLDENS TABBE!
Jag och John sitter och pratar på msn och så skulle jag säga en sak om en arbetskompis till oss som vi inte tycker så mycket om som vi kan låtsas heter Magnus, ja och så skulle jag skriva "Magnus sitter och prackar och typ gör en massa saker som inte är bra för kunderna" men istället för "Magnus" så skrev jag John :D hahaha för jag satt och tänkte på honom.. och John bara: "Nehej! De gör jag ju inte alls!!"

haha fan vad störd jag är :P Nåja, bättre att jag skriver hans namn när jag menar någon annan än om jag skulle kalla honom för något annat ;) Det värsta som finns är ju när ens pojk-flickvän kallar en för något annat ;P

haha nej nu ska jag lugna ner mig lite :)


8 minuter till...

...sen ska jag ut och springa och svänga förbi solariumet en sväng :) Jag blir så himla lätt brun så nu ska jag börja bygga sommarbrännan så jag har den till början av juni :) Förra sommaren var jag ju så här brun:



och det här var sommaren före det:
Åh då var jag blond ^^


haha jaa, jag var brüüünast ;>



Jag längst till höger, Sandra i mitten och Johanna till vänster :)



haha klart man ska bjuda på sig själv, vafan :)



Jaa, så jag ska se till att bli brun den här sommaren också.
Men det ska ju inte vara några problem ;P


Hörs kanske senare :) Om jag inte blir för uppslukad av heroes ;P

Shannon Sossamon

Denna kvinna har ju verkligen ett speciellt utseénde. Antingen så tycker man att hon är super-läcker, eller så ser hon inte ens bra ut. Själv tycker jag att hon är en av dom snyggaste kvinnorna på jorden, men det är ju jag det ;) Vad säger ni?


Slingor, sommar och gladiatorsandaler.

Jag har bokat tid till frisören när jag kommer hem till sverige! Åh, det ska bli härligt att få fixa håret igen. Den här gången kommer det nog bli ganska dyrt, med både slingor och hårförlängning! Men det är det verkligen värt för nu är de sommar och man känner sig så jäkla fräsh efter en frisörvända :) Så både 1 juni och 5 juni finner ni mig i Evelinas frisörstol på killerqueen :) Jag måste säga att jag saknar mitt långa hår.. men nu blir det längre än jag haft på länge :)



Och så ska jag ljusa upp det som sagt.. jag tycker faktiskt att de är ganska snyggt att göra dom ganska ljusa, nästan åt det oranga hållet när man är så mörk som jag är nu. Och så med mörkare i underhåret... ja, det är snyggt :)
Jelynn Rodriguez vet vad jag pratar om:



Jag är också så jävla glad för att jag har fått säkra besked om att jag har jobb i sommar på klädbutiken jag arbetade i förra sommaren också, Hansens på storgatan i luleå! Det ska bli så kul att få vara där en sommar till, jag tycker så mycket om människorna som är och handlar och mina arbetskompisar :) Jaa, de ser jag verkligen fram emot. Och så hinner jag och John ha två veckors semester tillsammans innan det är dags att börja arbeta också.

Idag när jag slutar ska jag springa iväg och sola lite och sen blir det att lira Heroes med älskling :) hihi

Joo, btw, jag har hittat ett par skitsnygga gladiatorsandaler.. jag bara måste ha dom, men de är synd att allt är så dyrt i norge.. blää, 25% mer än i Sverige.

Men visst är dom värd det
? ;)




Hööööreees <3

Nostalgi och potatisgratäng!

I helgen har min mamma vart och hälsat på här i Norge :) Hon är ganska söt. Jag har inte träffat henne så mycket sedan jag flyttade till Finnsnes, så de var mysigt att ha henne på besök. Jag har haft någon att klaga på när jag har ont och någon som stryker en över håret och säger att allt löser sig! Ja, det har vart bra att ha haft mamma på besök.. Vi har också lagat palt och gjort potatisgratäng :)

Igår laddade John hem Heroes of might and magic 3! Fy fan så skoj de där spelet är! Vi hade en riktigt nostalgitripp när vi satt och spelade till klockan 2 inatt. Jaa, nu är jag nog fast i det här spelet igen :) Och vi får se hur länge det sitter i sig...



Jag åt mjukglass i lördags för andra gången i år :) Min favorit är helt klart det runda tutti-frutti-strösslet och helst med lite chokladsås i en bägare. MMMM... mums :)

Vilken är din favorit? ;)



RSS 2.0