Dire Straits

 

Kommer du ihåg?

Love is in the air <3

Sitter på jobbet nu och funderar var mitt liv tar vægen? Just nu så rullar det bara på och jag vet inte riktigt om jag har kontroll på det. Jag går som i dvala, trampar på nær jag kænner att det går tungt och slappnar av i nedførsbackarna. Jag vet inte rikgtigt om jag tycker att det ær skønt eller om jag tycker att det ær besværligt.. man borde væl kænna ett obehag nær man inte har kontroll på sitt liv?

Jag hade en sådan trevlig jul. Julafton var jag hemma i sjulsmark med familjen, vi spenderade mycket tid framfør wiiet med guitar hero och annat och så såg vi Kalle Anka och myste! Julklapparna var också bra, men jag tycker att det med klappar ær lite øverskattat . Man behøver inte så mycket på julafton.. trots allt ær det i slutændan hur bra julstæmning man haft som ræknas. Det man kommer ihåg ær hur trevlig man uppfattade dagen i helhet och inte vilka julklappar man fick.

Juldagen var jag med Sandra och Robin och åt på max. Hærligt att træffa er igen! Jag har saknat er :)
På kvællen kom Mathias førbi och hæmtade mig och så for vi till honom och gjorde oss redo før kvællen. Åt lite mat och busade med vovven ;> Han ær mer kær i den dær hunden æn vad jag ær :D Så gjorde vi oss klara, slogs framfør spegeln i sovrummet eftersom hans lampa på toaletten var trasig och så for vi ivæg till Grace. Køn var enormt lång och det var segt att stå dær nyktra, men vi lyckades iaf ta oss in efter många om och men. Och guuud så trevligt vi hade dær inne :) Shit vilket team vi ær på dansgolvet ;) Tack før att du finns, darling :)

Vi lyckades faktiskt sova riktigt gott tillsammans natten mellan torsdag och fredag och på morgonen klev vi upp vid nio och han kørde mig till tåget i boden. Han ær så underbar min mathias som stæller upp så otroligt :) Tack ælskling.

Nu ska jag jobba vidare och så får ni ha en rikitgt god fortsættning :D

Puss&Kram


Du är så underbar!

Det är som du säger tror jag, man ska vara lika, men man ska ändå hitta sin motsats i den andra.
Jag tror du och jag går för bra ihop igentligen, det ska bli roligt att se vad Gud har tänkt ut åt oss ;)
Någonting så bra kan ju inte bara kastas bort!
Och när du säger att jag har förändrat dig, så är det inte bara du.
Du är en sådan speciell människa och jag tycker så mycket om dig!
Vi kommer gå långt du&jag ;>

There's always two sides of every story.

Haha fick en skum kommentar nyss.
Jodu "Emil", jag vet inte vars du fått allt ifrån men det ær en førdel att kolla upp sina kællor innan man påstår ngt.
Det ær inte så hyggligt att gå ut och sæga sådant. Det du påstod ær inte sant, kan inte sæga att jag vet vars du fått det ifrån, men jag har mina aningar. Men det du skrev ær inte sant... tråkigt att det ska måsta gå sådana rykten.
Jag vet inte vem du ær, uppenbarligen en feg jævel som inte tørs stå før vad du tycker, men hur som helst så verkar du inte kænna mig och jag måste ju bara sæga att det værsta som finns ær folk som snackar skit om mænniskor dom inte kænner. Men jag vet inte, dina førældrar kanske har uppfostrat dig till att tycka annat?

Summertimes..,

Åh, jag længtar så mycket efter sommar i Luleå!
Jag saknar er alla hemma så sjukt mycket just nu.
En sak ær sæker, jag ska ha ledig under helgen med Lulekalaset ;>
Och Studenten!! FAN SÅ KUL VI HADE!





RSS 2.0