Midsommar

I helgen blir det midsommar med John och co :)

JAG ÄR JÄTTEKÄR
åh, så härligt det är!

John <3

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light


I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't begin
To pull me back to the ground again


Feels like I've been awakened
Every rule I had you breaking
The risk that I'm taking
I'm never gonna shut you out


Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace


You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away







Jag är så otroligt glad att vi fann varandra.
Tack för att du gör mitt liv värt att leva.
Jag älskar dig <3

GRATTIS ALLA STUDENTER!

Vi kan väl låtsas att jag har tagit den igen då, grattis :)

För jag har tagit studenten... lalala, fyfaan vad jag är bra :)

det är ju iof sant, även om det var ett år sedan ;P

FEST FEST FEST!








Bilder från tisdagen och onsdagen :)


Hemma igen!

Jag kan ju vara sämst på att uppdatera den här bloggen dom senaste veckorna. Men sedan jag och John flyttade hem från Norge igen så har jag haft så himla mycket att göra och vi har haft så skoj så jag har helt enkelt verkligen inte prioriterat bloggen. Ska väl göra ett tappert försök att sammanfatta dom senaste veckorna, med Beyoncé och halo i bakgrunden :)

Förut:
Resan hem från Norge gick superbra. Både jag och J var så less och vi bara ville hem, lättnaden var otrolig när vi väl rullade in på perrongen i luleå. Hur som helst, så sov jag själv den natten hos min pappa eftersom John skulle till älvsbyn med alla prylar, för vi hade ju bara två dagar på oss att hinna träffa alla och göra allt vi skulle hinna med innan tåget gick ner mot sthlm. Det var typ andra gången jag sov utan honom på tre månader och de var så sjukt svårt att sova, jag förstår verkligen inte varför just han har fastnat så hårt i hela mig, men jag är verkligen glad att jag inte kunde sova den natten, tro det eller ej :) Jag är helt löjligt lycklig tillsammans med honom, trodde inte det fanns någon människa i världen som kunde få mig att känna så här, visst låter det fjantigt? Jag vet. Men jag trodde jag verkligen hade kännt på hur det var att vara sådär sjukt kär så man inte tror att man kan leva utan den andra personen, när jag var tillsammans med Joakim, men det var ju tills jag träfafde John. Det finns inte ord som kan beskriva hur glad jag är för det vi har nu! :) Fantastiska, underbara John :)

Hur som helst, efter den oerhört ensamma, kalla och sömnlösa (men trots allt pirriga med tanka på hur sjukt mycket jag saknade J) natten, så for jag till frisören klockan 9 på morgonen för att ljusa upp håret! Det blev riktigt jäkla ljust faktiskt och jag blev supernöjd! Just när jag var klar så kom my loved one, nämnd ovan, in till stan och vi spenderade hela dagen i provrum och vid kassor och shoppade :) Jag drog kortet typ 50 gånger för mycket och sprättade några tusen mer än vad som var tänkt.. :P Nåja, det hade ju inte blivit s mkt shopping i Norge så jag var värd det :) John tycker jag är en spenderare.. men vafan, om det är till en god sak så :) Jag spenderar ju gärna mina pengar på honom också och då klagar han minsann inte :D Sötaste (:

Dagen efter skulle vi igentligen också vara ifrån varandra, för jag behövde vara i sjulsmark och i stallet med mina underbara hästar och sen skulle jag jobba på Hanséns på lördagen, men vi klarade inte av att vara ifrån varandra en natt till helt enkelt, så det blev att spendera dagen i stallet, John var söt när han skulle hjälpa till med Lilja :) Och sen hängde vi med Oskar ett tag, rökte pipa och hade mysigt :) John var som vanligt en helt underbar pojkvän och körde mig till jobbet på lördagen! Lördag kväll gick tåget till sthlm, och vi hade en mysig natt-tur :) haha det roligaste var när vi mös på som bäst i översta sängen i kupén och en kille låg under oss och en slet upp dörrarna och stormade in för att lägga sig :D hahaha Ingen annan än jag och John förstår nog det roligaste i den situationen, men jag ler just nu när jag tänker på det :) När vi kom fram till sthlm var vi en sväng hos Johns syster Stina och tittade på hennes söta bebis som hon just fått :) morbror John :) hihi

Sen hann vi också träffa hans yngsta stora-syster Lisa på stan :) Och sen tog vi arlanda-expressen till Arlanda och flyg till Heraklion/Kreta :) Måste jag nämna att 10.000-metersklubben var med på ett hörn? ;D hahaha! Jävulst värd :)
När vi kom fram blev det att åka buss till Hotell Elena där vi skulle bo. Riktigt mysigt typiskt grekiskt hotell med vita sten-väggar. Eftersom klockan var så mycket så gick vi bara och la oss och sov!

Dagen efter var det bara att smörja in John full med solskydd med 30 och mig med sol-olja hawaiian tropic ;) Jag tål solen liiite bättre än han , haha :P På dagen badade vi i polen och lite i havet, sen på kvällen bestämde vi oss att gå till Hersonisos och äta, för de skulle ju bara vara cirka 5 km, men när vi hade gått i två timmar blev vi less och gick in på en liten restaurang, ägaren förklarade för oss att det var cirka ytterligare 5 km kvar :P haha så vi satte oss ner och åt på den restaurangen och drack en halvliter ouzi :D haha så var vi lite små-vingliga efter maten och fick lifta in till hersonisos där det blev fet-fest :) Det var en massa barer och klubbar överallt :) Hur som helst så var det en mysig kväll med sex on the beach och allt ;) haha och sen råkade vi supa bort nycklarna :P haha både till safety-boxen och hotellrummet. Så när vi kom hem klättrade jag upp på taket till våran lägenhet på andra våningen, lekte spider-man och svingade mig in på balkongen. Livsfarligt igentligen eftersom jag mest troligt dött om jag ramlat ner :P Nåja, man är dum som John brukar säga :) Vi fick betala 60 euro för nya lås och nycklar.

På tisdagen hade vi en lugn dag, John var bakis och jag solade vid poolen :) På onsdagen for vi till en superfin strand som hette Vai med en massa palmer och fina fiskar :) Vi höll inte på att få följa med först för vi hade inte köpt några biljetter eftersom det inte var någon som hade sagt att vi skulle det, men vi hade flax och fick fara iaf :) Där var vi hela dagen och John brände sig i hårbotten, för vi hade smörjt hela han utom hans virvel ^^ han var gansak söt resten av resan med min peak-keps :)

På torsdagen träffade vi ett stockholmspar som också var på semester. Så vi bestämde för att vara till Hersonisos igen och festa med dom. Vi åt på restaurang igen och hade det mysigt :) Taxi hem på kvällen, och inga bortsupta nycklar :)

På Fredagen var John bakis igen och jag solade vid poolen ;) haha på kvällen snorklade vi efter fiskar i havet också :) Ganska mysigt, och John upptäckte hur skoj det är att snorkla!

Lördagen var ju som våran sista kväll att hitta på något och Micke&Maria (från sthlm) tyckte att vi skulle hitta på något igen. Så vi gick och åt god mat och satte oss sedan och rökte vattenpipa. Jag och John delade på en sjua och det var en supermysig kväll! Riktigt skoj hade vi där vi satt. Vi skulle beställa in en pineapple-coctail, en riktig annanas med ett sugrör i, men vi fick bara bacardi med annanas-juice, haha vi blev sura och då var dom hygglig och gav dom oss gratis eftersom den riktiga bartendern inte var där. Hur som helst så blev det att sitta och röka vatten-bong med äpple och melon-tobak. John blev rökfull och skrattade mer än oss andra tror jag :D haha sötfan :) Riktigt bra bilder blev det från den kvällen också.

På söndagen var det den varmaste dagen på hela veckan och vi var tvugna att checka ut från hotellet klockan 12 på dagen och planet skulle inte gå förrän halv tolv på natten. Vi spenderade hela dagen med kortspel typ och badade i poolen med Splash, en grön madrass som vi köpt :) John är duktig på att spela Dam föresten även om de bara handlar om tur ;) haha!

När vi kom till Arlanda på natten fick vi veta att vi inte kunde flyga hem med flyget till luleå för att det var fullt, så vi tog buss till Johns syster Therese som har en mysig bebis-mage just nu :) Där fick vi sova ett par timmar och fräscha upp oss innan vi begav oss till Gröna lund :D Jag fick föresten boka om min frisör-tid också för jag skulle stoppa i lös-hår , men den hann jag ju inte med såklart. Hela måndagen var vi på grönan och åkte en massa karuseller. John var söt som vanligt och ville inte åka så många eftersom det pirrade i magen på honoM :D hahaha han har nog missat att det är det som är hel grejen med karuseller ;) Jag fick honom till slut att åka Insane i alla fall, han gjorde det för min skull och jag tror faktiskt att han tyckte det var lite roligt :) På kvällen tog jag natt-tåget hem till Luleå, var hos frisören och mötte upp Sandra och Johanna på stan. John stannade en dag till med sina systrar i sthlm och jag fick vara ensam hela tågresan :) Sakna, sakna, sakna...
När vi vart på stan ett par timmar så bestämde tjejerna och jag oss för att vi skulle gå och se på balen som var i stadsparken på kvällen. och klart vi skulle dricka lite också ;) Så vi knallade till systemet, köpte lite sprit och några cider och åkte hem till min och Johns lägenhet på porsön för att korka :) Vi fixade hår och sen for vi till stan och drack upp resten. Vi blev ganska på lyset där ett tag och hade jätteskoj på gültzaudden eller hur de nu stavas ;D haha, det är de ingen som vet ;)
På kvällen spelade vi kort hemma hos oss, Alle kom förbi en sväng också och han blev sovandes på soffan den natten.

På onsagen tog jag buss till älvsbyn för att träffa John, och jag hade inte träffat honom på två hela dagar!! Det pirrade i min mage när jag äntligen fick se honom igen och hans underbara charmiga leénde :) Vi bara kramades och pussades hela kvällen och det var underbart att känna hur mycket jag faktiskt hade saknat honom! Ja, jag kan inte förstå hur han kan betyda så otroligt mycket för mig bara efter tre månader :) Han är fantastisk! Jo, på kvällen så flyttade vi en massa saker till lägenheten i Luleå också, Johns tv och högtalare och sådär. Sen grillade vi kyckling-burgare med Nils, Sofie, Simon och Oskar också. John hade köpt ballonger till mig och vi hade riktigt kul med att blåsa upp dom. Killarna tyckte det var skoj att kasta dom på elden så dom smällde och skrämma mig och Sofie :P Förstår inte riktigt det roliga i det, men men.. Natten blev en till sån där underbar natt som jag aldrig kommer få nog av! John, jag älskar dig verkligen!

Igår köpte vi oss en bil, hör och häpna :) En riktig liten pärla, blå volvo 240 :P haha, den ska vi ha hela sommaren så vi kan ta oss från Porsön :) Och så var vi förbi Sjulsmark och mina älskade småbröder! På kvällen fixade vi till i lägenheten, möblerade och sådär. Jag är riktigt nöjd över resultatet och jag tror verkligen vi kommer trivas där i sommar! 

Nu:
Jag sitter barnvakt åt min underbara 5-åriga lillebrior Emil idag för dom ringde från dagis och sa att han hade kräkts :( Så jag hämtade honom där och vi har kört lite bil-spel och nu ska vi se en film :) Han verkar må bättre nu i alla fall, för han har då ätit limpa med marmelad och druckit oboy :)

Snart:
Klockan 4 kommer Veronica hem och då ska jag köra hem till Porsön och söta John :) Han skulle laga middag åt oss så jag hoppas det blir något riktigt gott ;) Han var tydligen sugen på att grilla.. fast vi har ju ingen grill i läggan så vi får se vad han finner ut :) Ikväll kommer Sandra, det är ju studenten här i Luleå så vi ska gratta våra vänner och låtsas att vi tar studenten igen ;) STORT GRATTIS TILL THERESE OCH ALEXANDER :) Ni är så duktiga ;) Synd att jag inte hade möjlighet att se när ni gick ut, men som sagt.. Emil är ju sjuk och jag måste vara en duktig storasyster! ;P ( han gnäller just nu att jag ska komma och städa upp bilbanan med honom ) haha! 

Ja, så ikväll blir det fest och Grace :D Så än en gång - Jag hoppas vi ses i dimman, norrbottensbor ;D

Jäääävlar vad långt det blev.. nåja, jag hade mycket att berätta och ändå har jag utelämnat en del detaljer :P

Här får ni lite bilder från veckan som gått också :)

Pussss!
 














Sex on the beach, annanas-coctails och desert-glass!

Det ar sa min dag ser ut idag. Hur ar eran? haha

Nu har vi varit har i fyra dagar, det ar helt underbart. Halva tiden kvar, senn blir det att resa hem och borja sommaren i sverige :) John och jag har just vart och kopt en flaska bacardi razz och tankte val chilla vid havet eller vid poolen en stund innan vi beger oss in i en ny dimma ;) forhoppningsvis inte en lika okontrollerad kvall som i mandags ;p men vi har hittat ett stalle man kan spela tv-spel pa, sa de blir nog forfest med ps3 ikvell ;> nu spelar dom fairytale med norska melodifestivalen-vinnaren har, riktit bra lat de dar faktiskt :)

Vi ses om ett par dagar i lulea hoppas jag ;> skot om er!


pusspuss

Kreta :)

Resan ner hit har gatt bra, sitter nu och surfar pa ett internet-cafe. Igar var vi och festade i en stad inte sa langt fran dar vi bor. Det blev lite val hart, men vi hade skitskoj! Sex on the beach ;> Ikvall blir en lugn kvall och imorrn ska vi till stranden Vai och sola och bada :)


RSS 2.0