Big girls don't cry

And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry

Hur firar man en nyårsafton ensam?

Min lillebror Jonatan som är åtta år sov längre än mig i morse, jag vaknade halv ett och klev upp och insåg att ingen var hemma. På köksbordet stod det en lapp:
"God förmiddag. Jag och Rasmus har farit med skotern och hälsat på Kjell. Kommer strax. /Jens"
Jaha tänkte jag, vars är Jonte då? Så jag skrek men ingen svarade, så gick jag upp och skulle slå på datorn och så ser jag att han ligger och sover så jag hoppar på honom och skriker:
"Woohhooow, snygging! Du har ju sovit längre än jag. Törnrosa lalalala" typ...

Så jag och Jonatan har varit i stallet, vi var ute och gick med Trolla genom byn och hon var ganska snäll. Lite väl kinkig ibland, men hon känner på sig såväl när mitt humör inte är på topp så jag förstår henne. Min fina gumma.

Ikväll blir det väl.. ja vad blir det ikväll? Alla verkar ha fullt upp och ingen har tid eller plats för mig... blir det en ensam hemmakväll på nyårsafton? Inte ens min familj kan vara med mig. Jag tycker fan synd om mig själv nu :P Men det måste man ju få göra ibland.

Sandra:
Tack, jag vet att du lyssnar. Även om det är tråkigt att allt har blivit som de är så vet jag vars jag har dig men vi har fan glidit isär. Vi ska ha en sån där "sova-över-och-prata-kväll" tycker jag. Det behöver vi. Du är en bra vän!

Robin: Jag vet att mitt lokalsinne inte är på topp alltid ;> Och Jonas fick en t-shirt av mig och jag har inte fått nåt av han än men jag skulle få ngt snart ;P


GOTT JÄVLA NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOP!

image8

Even though I love you, dosen't mean I can't live without you.

"you captivated my soul, now everyday I want you more
How can I deny this feeling I'm feeling inside
no one can never take your place
can never take your space
thats a fact I cannot erase"
2face idibia
African queen


Fejola, here I come.
Nu ska jag till stallet och fara ut och rida en sväng.
Skönt ska det bli för man glömmer allt i närheten av hästar.
Dom är underbara.

image7




Insensitivity?

"Not reacting to the emotions or situation of other people or not caring about others"

Varför vara så okänslig? Jag mår inte bra av det så varför fortsätta? Keep going, men jag är inte nöjd.

Beautiful Brown Eyes

"Behind every beautiful women there is always a man who is tired of fuckin' her"

Så sant, så sant.
Idag har jag jobbat hela dagen på Hanséns. Har blivit mycket jobb den senaste tiden, men det är ju bra för jag tjänar ju lite pengar :] Har varit ganska mycket folk, men det är då det är roligt. Käkade lunch med Rasmus på Baan Thai, kändes bra att äta. Jag måste börja äta igen, har tappat fem kilo sedan skolan slutade bara för att jag inte har kunnat äta något. Jag vill inte gå ner, nu kan jag inte ha alla min jeans! :( Måste skärpa mig, men som sagt - Baan Thai var bra som vanligt. Enda nackdelen är att man blir så mätt ;>

Jag skrev ju aldrig vad jag fick i julklapp, men det var så mycket så jag orkar inte skriva allt. Det viktigaste var iaf en jacka, en ny plattång (the story of the straightener - läs längre ner) , pengar, smycken, parfym och kläder :)
Rasmus var så söt och gav mig ett silverhalsband, Escada-parfymen, underkläder och ett par örhängen :D Han fick tre tröjor, två t-shirts, en silverkedja och en armlänk plus en tiger-skjorta men den kunde han inte ha, han måste biffa upp sig lite ^^

Juldagen var jag på Grace, det var trevligt. Alla var så glada - förutom Jocke, tycker synd om dig vännen! Hon ska inte bete sig sådär mot dig, jag vet hur du fungerar och hon tar allt på fel sätt även om du inte är den lättaste personen att handskas med - tro mig, jag vet ;> Hoppas det löser sig i alla fall, för din skull.

Igår var vi och bowlade :D Jag, Rasmus, Victor, Jimmy, Anton, Petter och Alexander. På mitt initiativ, riktigt trevligt var det. Sedan hyrde vi en film och såg den som vanligt. Härligt gäng det där, PG ;>

Nu är jag hos pappa och väntar på att Rasmus träning ska sluta, tror vi ska se film här ikväll. I'm a legend, tror jag bestämt den hette.

Var ute och promenerade med Jonas för några dagar sedan, han fick sin julkklapp och vi gick runt skurholmen och pratade om allt möjligt. Det var rätt trevligt, men det roligaste var ändå när vi gick upp från ringgatan och så svängde vi in på en mörk väg typ och jag blev chockad och frågade om man verkligen kunde gå där för jag kände inte igen mig alls. Sen när vi hade gått en bit så insåg jag att vi befann oss på furuparkskolan, en väg där jag har gått tusen-triljoner gånger. Då kände jag mig dum, men dom hade byggt ett stort nytt hus där, så det var därför jag inte kände igen mig. Nåja, har man dåligt lokalsinne så har man, inget att göra åt. Finns nog inte att köpa...

Jag märker att det är rätt mycket jag har att skriva om ... det har hänt så mycket den senaste tiden. En del är närmare, en del är där dom alltid är men tyvärr så känns det som om några är längre bort än dom brukar vara.

Se yaa


The Story Of The Straightener

För två år sedan, julen 2005, när jag och Sandra fick våra första plattångar så fick vi exakt lika dana och det har stört oss lite under våran resa för ingen av oss har haft en så bra plattång igentligen och vi klagade på samma saker och det lät alltid "jamen den där plattången vi har då" osv. Så nu när jag öppnade min julklapp i år så tänkte jag: "WOW, nu har jag en röd super-plattång, varm på 60 sek, med olika gradinställningar och smal som det går att locka med". Så jag ringde Sandra och skulle berätta vad jag hade fått. Samtalet:
Jag: "Jag har fått en ny plattång!"
Sandra:  "Åh, jag fick också en, vad fick du för en?"  
Jag: "haha nu har jag en röd så nu ser vi skillnad på dom!"
Sandra (med underlig röst): "Vad är det för märke?"
Jag: "En från obh-nordica"
Sandra: "Om bara våra föräldrar skulle kunna sluta prata ihop sig, jag har också fått en sån."
Vi: "HAHAHAHAHAHA"

image5


JULAFTON

"All I want for christmas is you"

Julafton... tänk att den kom i år igen. Jag tvivlade där ett tag faktiskt, men nu är den här och jag hade mer julstämning i år än vad jag har haft på flera år. Jag var till och med nervös innan jag gick och lade mig igår, kunde inte sova och vaknade tidigt på morgonen. DET om något är julstämning.
Jag har firat julaftonens dag i sjulsmark och nu är jag påväg till Luleå stad för att fira kvällen med pappa och hans familj. Kanske lite Rasmus om jag har tur ;>
Jag tror att man får mer julstämning ju lyckligare man är, kan det stämma?

Julklappar hittills: ... hinner inte skriva dom nu för nu står dom i hallen och är redo att fara och jag vill inte missa min skjuts till stan :D

Imorrn blir det grace.


RSS 2.0